Здравей! Oтдавна търсиш това място. Оглеждал си се, лутал си се, виждал си какво ли не... Прескачал си препятствия, преборвал си себе си и другите, но все нещо не ти достига. Искаш повече и повече... Искаш нещо различно. Нещо, което още не си виждал, докосвал и усещал. Нещо, което не си преживявал. Искаш да не си като другите и да не срещаш твои копия, когато се обърнеш по улицата. Искаш да си цветен, уникален и нестандартен. Искаш да привличаш внимание, да си в центъра на събитията и под светлините на прожекторите. И все нещо ти липсва, нали? Мислиш, че е трудно. И дори невъзможно. Ние обаче знаем отговора.

 

Търсихме го доста време, обиколихме хиляди километри, видяхме се с десетки хора - всеки от тях различен, но сред най-добрите в това, което прави. И се оказа, че това, което търсиш е само на един клик разстояние. И ние го създадохме за теб.

 

Добре дошъл в нашето ателие. Мястото, където можеш да намериш своя отговор на въпроса как да съм различен и в същото време себе си. Защото ние ти предлагаме различни решения, с които да бъдеш уникален, да направиш пространството около теб - цветно и различно. Масовото производство ни прави еднакви, слага ни обща обвивка, еднакви маски, слива ни в общи силуети. Затова ние потърсихме хората, които могат да ни върнат към себе си, към това, което ни харесва и в същото време никой друг няма да е като нас. Всичко, което ще намериш в ателието е ръчно-изработено, с много труд, талант и любов. А авторите, които открихме за работилницата ни, са сред най-талантливите художници, дизайнери и склуптори в България. Всичко, което излиза от ръцете им, е уникално и ще ти помогне да бъдеш различен и неподражаем.

 

А тук, в блога на нашето ателие, можеш да се отбиваш всеки път, когато динамиката на делника ти даде възможност, да отдъхнеш с някои от четивата, които ще ти предложим. Да поемеш дъх и да забравиш за проблемите. Защото тук място за сериозните теми на деня няма. Тук ще се забавляваме, ще почиваме и ще събираме идеи за следващото ни пътуване, приключение или емоция. Тук ще градим спомени и ще сбъдваме мечти. В блога на ателието ще си говорим за изкуство, здравословно хранене, фотография, кино, диети, изобретения, технологии, мода, пътешествия и всичко, което те вълнува. Май не било толкова трудно, а? Събрахме го на едно място и то специално за теб. И всичко на един клик разстояние.

 

Добре дошъл в блога на ателието - на един клик разстояние от изкуството. И от всичко, което те прави щастлив. Клик...