Atelie.bg - We Love Handmade

 

Добре дошли в първото виртуално ателие!

Тук ще намерите не просто добри идеи, с които да изненадате най-близките си хора. Тук ще попаднете в атмосферата на една истинска работилница, в която всичко е изработено с много талант, любов и отношение към всеки един детайл. В нашето ателие всичко излиза от ръцете и сърцето на едни от най-талантливите майстори и артисти в България. Художници, скулптори и занаятчии ще изработят за Вас и хората, които обичате, най-желаните подаръци. Тук всичко е ръчно изработено и направено с много вдъхновение, отдаденост и емоция. И най-важното – с хъса и майсторлъка на доказани творци в своите области, хора, които отделят време и талант, за да създават нещо красиво всеки ден.

Всичко това гарантира уникалния подарък за Вас и Вашите приятели. И не само – в ателието ни ще откриете идеи за Вашия уют и комфорт в дома, нестандартни предложения за Вашата визия, както и възможност да подчертаете Вашия стил и индивидуалност. Тук ще намерите уникални аксесоари, разнообразие от керамика и рисувано стъкло, красиви допълнения към интериора вкъщи… И всичко това - на едно място, подредено с много желание, вкус и любов.

Влизайки в нашето виртуално ателие, Вие ненадейно попадате в работилницата на хора, за които изкуството е призвание, а талантът - плод на много труд, ентусиазъм и всеотдайност. Така протягате ръка на българските артисти и занаятчии. Техните произведения не са създадени просто за печелене на пари. В тях можем да открием творчество, страст и упорит труд.

Ръчно изработените предмети показват усет към нестандартното, уникалното и различното. Затова всеки подарък от нашето ателие ще покаже лично отношение към хората, които цените. Освен това предметите тук са направени със специално подбрани материали, с минимален риск за околната среда, и са плод на умения и талант. Всичко това е гаранция за качество и уникалност. Ние ви даваме нестандартни идеи и добри решения, а Вие подавате ръка на творчеството и таланта. Едно добро начало за отварянето ни към всичко това, което излиза от ръцете ни, а не към продуктите, на масовото производство.

Нека заедно възнаградим изкуството, таланта и това, което тръгва от сърцето.

Вие вече сте на гости в ателието. Добре дошли!